• מגזין רות סירקיס

ויסוצקי משיקה סדרה חדשה של תה ירוק המכיל אבקת מאצ'ה יפנית

ויסוצקי, חברת התה המובילה בישראל, מביאה את הטרנדים העולמיים הסוחפים את עולם התה ומחדשת את קטגוריית התה הירוק. לקראת החורף הקרוב משיקה ויסוצקי תת סדרה תחת ויסוצקי ירוק; סדרת המאצ'ה -- תה ירוק בתוספת אבקת מאצ'ה אמיתי מיפן. שני טעמים חדשים מצטרפים לויסוצקי ירוק סיני קלאסי בתוספת אבקת מאצ'ה:

  • ויסוצקי ירוק בטעם דובדבן בתוספת אבקת מאצ'ה,

  • ויסוצקי ירוק קינמון ג'ינג'ר וכורכום בתוספת אבקת מאצ'ה.


צילום: יח"צ

מאצ'ה היא אבקת תה ירוק טחונה שממנה מכינים את התה היפני הקלאסי, אותו שותים בטקס מובנה שהוא חלק מהתרבות היפנית. גם תהליך הייצור הוא מובנה: מספר שבועות לפני הקטיף מצלילים את השדות, מה שגורם לשיח התה לייצר כלורופיל באופן מוגבר. לאחר מכן בוחרים בקפידה רבה את העלים הקטנים, הצעירים והרעננים ביותר. את העלים האלה טוחנים אט אט באבני ריחיים עד שמתקבלת לאבקה ירוקה דקה דקה. זהו תהליך ארוך ומדויק. בסופו של התהליך הזה אנו צורכים את כל העלה השלם ולכן כמות ה-EGCG עולה.

ביפן מקובל לצרוך תה ירוק בצורת אבקת מאצ'ה שאותה מקציפים במברשת מיוחדת במים חמים. יש בעולם אבקות מאצ'ה ממקורות שונים וברמות איכות שונות. המאצ'ה היפנית המקורית היא כמובן הטובה ביותר. לאנשים מהמערב קשה לשתות תה מאצ'ה על בסיס יומיומי, עקב הטעם הדומיננטי של המשקה.

המוצרים החדשים ישווקו כחלק מסדרת "ויסוצקי ירוק".


על סדרת "ויסוצקי ירוק":

סדרת "ויסוצקי ירוק" פותחה והותאמה במיוחד לטעמם של הצרכנים הישראלים, המעדיפים תה ירוק בטעם מעודן ולא מריר. הטעם המעודן של התה הירוק מושג על ידי שימוש בעלי תה ירוק סיני מזן עדין במיוחד, ושילובם עם פירות וצמחים כגון לימונית ולואיזה המעשירים את המשקה בטעם וארומה ייחודיים. סדרת "ויסוצקי ירוק" מבוססת על שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, ומשווקת באריזות המכילות 25 תיונים באריזה, כאשר כל תיון ארוז במעטפה אטומה, לשמירת הארומה, הטעם והטריות של התיון.

סדרת "ויסוצקי ירוק" כוללת 27 טעמים. ניתן למצוא את הסדרה ברשתות השיווק השונות בטווח מחירים שבין 14.90-27.70 (המחיר הסופי נקבע ע"י הקמעונאי) לאריזה.


על תה ירוק ורכיב ה-EGCG:

התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק. בשנים האחרונות נעשו מחקרים מדעיים רבים בעולם, כדי להבין את סודו של התה הירוק בכלל ושל רכיב ה-EGCG בפרט.המחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה-EGCG - נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL