• מגזין רות סירקיס

וגו - שוקולד טבעוני עם אגוזי לוז שלמים

28 ינואר 2019

צילום: הדס ניצן

חברת וגה מוצרים טבעוניים מציגה את vego, שוקולד ז'נדויה טבעוני. השוקולד מכיל ממרח אגוזי לוז, אגוזי לוז שלמים וחמאת קקאו. השוקולד עדין, נימוח ומתקתק ודומה בטעמו לשוקולד חלב. השוקולד אינו מכיל רכיבים מהונדסים גנטית (GMO’s), כולסטרול, שומן טראנס, לקטוז, קזאין וחומרים משמרים. הקקאו, הוניל והסוכר שבשוקולד, נרכשים מפרויקטים מפוקחים סחר הוגן (Fair Trade).



השוקולד מתאים לטבעונים, לרגישים ללקטוז,לנמנעים מחלב, לתומכים בסחר הוגן, לילדים עם אוטיזם ששומרים על תזונה ללא חיטה וללא קזאין ולכל אלו שאוהבים שוקולד מתוק וטעים עם רכיבים איכותיים. השוקולד משווק בטבלאות של 65 ו-150 גרם.

רכיבים:

סוכר קנים*,אגוזי לוז שלמים* (20%), מסת קקאו *, אגוזי לוז טחונים, חמאת קקאו*,

מתחלב: לציטין סויה, תמצית וניל*.

*רכיב עם אישור סחר הוגן.

מידע אלרגני:

מכיל אגוזי לוז וסויה.

מחיר מומלץ:

לחפיסה של 150 גר': 19.90 ₪

ניתן להשיג:

ברשתות השיווק ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.

למידע נוסף:

בקרו באתר https://vegafoods.co.il/ ובפייסבוק: @vegativoni

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL