• מגזין רות סירקיס

דנונה משיקה יוגורט פרו מועשר בחלבון בטעם תות או אפרסק

עודכן ב: 9 ספט 2018

שטראוס משיקה מוצרים חדשים עשירים בחלבון כחלק מטרנד גלובאלי. כעת ניתן להשיג את דנונה פרו בגביע חדש, במתכונת קרמית במיוחד, עם חתיכות פרי המשולבות ביוגורט.


צילומים: שיק דיזיין

בדנונה פרו קרמי 12 גרם חלבון לעומת 10 גרם חלבון הקיים בדנונה פרו בגביע הרחב. טעמי הפירות של הסדרה הזו הם תות או אפרסק, הנמצאים בחתיכות קטנות בתוך הדנונה פרו.


הסדרה החדשה מהווה פתרון אידאלי לעוסקים בפעילות גופנית מסוגים שונים המחפשים פתרון טעים, נוח וזמין לצריכת החלבון היומית ובמיוחד לאוהבי המרקם הקרמי והמפנק יותר.


על פי סקר שערכו בשטראוס עולה כי 62% מבני 18 ומעלה מגדירים עצמם עוסקים בפעילות גופנית לפחות פעם בשבוע, 37% מדווחים על שלוש פעמים בשבוע לפחות. מבין המתאמנים, 81% אומרים שהם נוהגים לאכול לאחר אימון ו-78% סבורים שיש לאכול חלבון לשם חיזוק ובניית השרירים.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL