• מגזין רות סירקיס

דייסת קוואקר להכנה מהירה בתוספת חלבון

שטראוס פריטו ליי בישראל משיקה מוצר חדש מבית QUAKER דייסת קוואקר מועשרת ב- 10 גרם חלבון, המגיעה במארז שכולל 6 מנות אישיות בשני טעמים לבחירה:

* בננה אגוזים

* חמוציות-שקדים


הדמייה: סטודיו שטראוס

המוצר החדש, ראשון מסוגו בישראל, מצטרף לקטגוריית מוצרים הולכת וגדלה, קטגוריית המועשרים בחלבון. המוצר החדש משלב בתוכו את כל התועלות הבריאותיות של שיבולת שועל בתוספת תועלות החלבון. המנות אישיות ומוכנות להגשה – רק להוסיף מים רותחים או חלב, לבחוש, לחכות שתי דקות וליהנות מארוחה משביעה ועשירה.


שני ארד, דיאטנית שטראוס, מציינת כי "הקוואקר מועשר בחלבון מי גבינה, חלבון WHEY שייחודו בכך שהוא מכיל אחוז גבוה של חומצות אמינו חיוניות ובהן חומצות אמינו מסועפות (BCAA) המסייעות לשימור והתאוששות השריר. בנוסף, חלבון מי הגבינה מאוד פופולרי בקרב מתאמנים לצריכה מיד אחרי אימון".

לשטראוס פריטו ליי אתר ייעודי לקוואקר www.quaker.co.il, הכולל מגוון רחב של מתכונים לשילוב קוואקר בהתאם לצרכים המשתנים: "בראנצ' מפנק", "בוקר מתוק", "מתכונים טבעוניים", "מתכונים לילדים" ואפילו "מתכונים לספורטאים". בנוסף ניתן למצוא באתר טיפים ומאמרים לתזונה נכונה ואורח חיים בריא ומאוזן.


עובדות ומספרים על קוואקר

1. לשם שיבולת שועל מספר מקורות. יש הטוענים שמקורו בצורתו של גרעין שיבולת השועל אשר מזכיר את אוזן השועל, מקור אחר מצביע על חיבתם של שועלים לצמח זה.

2. המותג קוואקר היה המותג הראשון שנרשם כסימן מסחרי בקטגורית דגני בוקר בארצות הברית בשנת 1877.

3. קוואקר היה מותג הראשון בעולם לפרסם מתכון על גבי אריזת המוצר. המתכון הראשון שפורסם היה ללחם קוואקר בשנת 1891.

4. שיבולת שועל שייכת לחמשת מיני דגן אשר להם נקבעו דינים מיוחדים בהלכה היהודית, יחד עם חיטה, שעורה, כוסמין ושיפון. חמשת מיני דגן מיוצגים בשבעת המינים באמצעות החיטה (כוסמין ושיפון) והשעורה (שיבולת שועל): "ארץ חיטה ושעורה וגפן ותאנה ורימון, ארץ זית שמן ודבש" דברים, ח', ח'

5. שיבולת השועל הינה "דגן על" עשיר במיוחד, מקור נהדר לפחמימות מלאות, סיבים תזונתיים, ברזל וסידן.

6. יתרונות הסיבים התזונתיים המצויים בקוואקר נשמרים גם לאחר אפייה בחום גבוה או בבישול.

7. בקוואקר סיבים מסוג בטא גלוקן אשר נקשרו במחקרים רבים עם הטבה ברמות השומנים בדם, רמות הסוכרים ואף בתרומתם לאיזון לחץ דם.

8. בשנת 1997 הFDA האמריקאי אישר כי מוצרי הקוואקר עשויים להפחית את הסיכון לחלות במחלות לב.

9. המודעות לקוואקר גבוהה ביותר (95%) כאשר כ- 75% מצרכני הקטגוריה התנסו בו וכשליש צרכו קוואקר ב- 3 החודשים האחרונים.

10. ניתן להשתמש בקוואקר במגוון צורות: מהדייסה המסורתית ועד לתחליף קמח בכל מאפה או בישול, מסמיך מרקים ואפילו בקינוחים!

11. המותג 'קוואקר' כל-כך חזק בעולם, עד שהשם הפך מילה נרדפת לשיבולת שועל.

12. בין מגוון מוצרי קוואקר שיבולת שועל ניתן למצוא גם קוואקר שיבולת שועל ללא גלוטן.

13. שיבולת שועל היא דגן הגדל כצמח חד שנתי ירוק בעל עלים ארוכים וצרים ותפרחת המתנשאת על קנים גבוהים.

14. שיבולת שועל של קוואקר הינה שיבולת שועל להכנה מהירה – ניתן לבשל בסיר או להכניס למיקרו לדקה!!! או אפילו למזוג מים חמים ולכסות... בתיאבון!


כשרות:

בהשגחת רבנות


משקל:

6 מנות אישיות במשקל 61 גרם כ"א

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL