• Rafi Sirkis

ג'באטה כשרה לפסח, של "קמח הארץ"

טחנת "קמח הארץ" משיקה לחג הפסח ג'באטה איטלקית כשרה לפסח, ללא גלוטן!

צילום: קמח הארץ

לאחר ההפשרה אפשר לשמור את הג'באטה יומיים בטמפרטורת החדר, או עד חמישה ימים בקירור. לקבלת מעטפת קריספית, מומלץ לאפות אותה כמה דקות בתנור חם.


לתערובת האפייה MOLINO תוצאות אפייה שלא נופלות מקמחים רגילים מבחינת מראה, טעם ונוחות העבודה


על חברת "קמח הארץ"

החברה הינה טחנת קמח ישראלית, שנוסדה בשנת מ-2009 במושב כוכב מיכאל. החברה מייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.



צילום מסך: מאקו

עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים:

קמחים מלאים ממגוון דגנים;

  • קמח פיצה;

  • קמחים צרפתיים;

  • קמחים מדגנים עתיקים;

  • קמחי פרימיום

  • ועוד.

בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד.



בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.


כשרות:

הג'באטה כשרה לפסח לאוכלי קטניות בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות פתח תקווה.


מחיר לצרכן:

למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות): : כ- 20 ₪.

המחיר הסופי נקבע ע"י החנות המשווקת.


אפשר להשיג:

הג'באטות הקפואות: ברשת ניצת הדובדבן ובחנויות טבע ברחבי הארץ. בקרוב ברשתות שיווק וחנויות נוספות.

תערובת האפייה MOLINO : ברשתות וחנויות טבע,

ובאתר הטחנה: www.kemah-haaretz.co.il