• Rafi Sirkis

בפורים הקינוחים מתחפשים לגלידה של לג'נדה

רשת הגלידריות לג'נדה מציגה לפורים את הקינוחים הפופולאריים ביותר מחופשים לגלידה:

· גלידת פרג

· גלידת כנאפה

· גלידת קרם ברולה


צילום: יערה גדרון

רשת הגלידריות לג'נדה לקחה את התחפושות צעד אחד קדימה והפכה שלושה קינוחים מושלמים, לגלידות מושלמות:


גלידת פרג

חובבי הפרג מחכים כל השנה לאזני המן כדי ליהנות מהטעם האהוב והקלאסי של המלית המסורתית של פרג.

עבורם הכינה לג'נדה גלידת וניל בטעם ביסקוטי בשילוב פרג. וכך אפשר ליהנות מפרג לא רק באוזני המן אלא גם בגלידה.


גלידת מסקרפונה כנאפה

זוהי גלידה המבוססת על הקינוח הטרנדי כנאפה. בסיס הגלידה עשוי גבינת מסקרפונה ומעל יש ציפוי של שערות קדאיף פריכים.


גלידת קרם ברולה

זוהי גלידת ביסקוטי ושמנת עם ציפוי של סוכר מקורמל, בדיוק כמו המקור.



האג'נדה של לג'נדה היא לגלידה הכי איכותית וטרייה שיש. ולכן בכל הסניפים של הרשת מיוצרת הגלידה באופן יומיומי במקום. יש מעל ל-70 טעמים, הנעשים לפי הנוסחאות המסורתיות לג'ילטו איטלקי אמיתי, עם מיטב חומרי הגלם והפירות.

הג'לטו של לג'נדה מבוסס על טהרת השמנת, החלב הטרי ומגוון חומרי גלם המיובאים היישר מאיטליה. את הטעמים האגדיים הם יוצרים עם התוספות הכי הכי, כמו אגוזי לוז מפיאמונטה, פיסטוקים מעולים, טרפלס שמייצרים לבד ושוקולד 100% אמיתי. בסורבה משתמשים בפירות טריים או קפואים מאיכות מעולה והיוגורט הוא יוגורט טבעי.

אודות רשת לג'נדה: לדודו מינה ואורי פינקלשטיין, חברי ילדות מנהריה, היה חלום לפני 20 שנה להקים בארץ גלידריה איכותית. אחרי השתלמות ארוכה באיטליה הקימו ב- 2001 את גלידריית לג'נדה, שמונה היום 21 סניפי גלידריות לג'נדה ושני סניפי פרוטבר לשייקים. סניפי הדגל של הרשת בתל אביב הם שדרות רוטשילד, ברחוב דיזינגוף ובנמל יפו.


לרשימת הסניפים הקליקו : https://www.legenda.co.il/branches/