• מגזין רות סירקיס

"בופה" מתחם קולינרי ענקי בכפר סבא

בימים אלו, נפתח במתחם האושילנד בכפר סבא ה"בופה": גן עדן קולינרי בשרון. המתחם הקולינרי משתרע על פני כ-1,500 מ"ר והושקעו בו כ-10 מיליון ₪!

בביקור של קבוצת עיתונאים במקום פגשנו את העושים במלאכה:

מאחורי המיזם עומד יאיר זגורי אשר ייסד לפני 14 שנה את "בופה" במשכנו הקודם בכפר סבא והפך שם נרדף לאיכות, טריות וטעם משובח. יחד איתו דיברו ערן דלל שהוא מהיזמים של המתחם ושמוליק מרכוס, שהוא יועץ קולינרי. הם הסבירו שהרעיון הוא שאנשים יוכלו לקנות ארוחה במחיר אחיד של 48 ש"ח וימלאו מגש לפי בחירה באחד ממוקדי האוכל. את הארוחה יוכלו לאכול במקום או לקחת ב"טייק-אווי". על הדרך יוכלו לקנות במתחם גם פיצוחים, עוגות מזרחיות כמו בקלווה, תבלינים, מוצרי מעדנייה ואפילו פירות וירקות טריים.

רות והשף

ערן שפירא השף הראשי, אחראי על תפעול כל נקודות הבישול וכל הלוגיסטיקה הכרוכה בהכנת הארוחות המוצעות בדוכנים. לדבריו הוא הקים כאן מתחם של אוכל ישראלי שאהוב על כל חלקי הציבור.

ערן שפירא ורות סירקיס

יולי פנחסוב, השף-קונדיטור, אחראי על המאפיות והקונדיטוריה. לדברי המארגנים יש לו רקע בינלאומי עשיר בקונדיטוריה.


המתחם תוכנן בהשראת מעדניות שף גדולות בעולם. יש בו שני אזורי הסעדה והגשה נפרדים – חלבי ובשרי. בשעות הבוקר נפתחת המאפייה ובית קפה בצמוד, המגישים מגוון לחמים, מאפי בוקר מתוקים ומאפים מלוחים נפלאים הנאפים במקום.



לקראת שעות הצהריים נפתח החלק הבשרי: עמדות מעוצבות מציעות שלושה מיני מאכלי בשר:


ירקות אנטיפסטי , עופות ותפוחי אדמה

רוטיסרי:

מתקן להכנת עופות המסובב את העופות הנעוצים בשפודי ברזל גדולים. העופות המתובלים נצלים תוך כדי שהם מסתובבים ובתהליך מגירים את המיצים והשומן שלהם על השכבות התחתנות ועל מגשי תפוחי אדמה אפויים, המונחים בתחתית המתקן. כל העופות שברוטיסר מקבלים צבע מושחם מעורר תיאבון. באותה עמדה יש גם גריל להכנת ערייס ולחמעג'ון.

המנות הנוספות לארוחה כזו הם תפוחי אדמה צלויים או מטוגים, ירקות בתנור בנוסח אנטי-פסטי וסלטים טריים.



שווארמה:

מתקן שווארמה שמכין תערובת עשויה מנתחי אנטרקוט ועוף. את השווארמה מקבלים בפיתה או בצלחת. והיא מוגשת עם סלטים, חומוס-טחינה ותוספות מזרחיות.


תבשילים ביתיים:

פינת תבשילים ביתיים שמציעה כל יום מבחר של אוכל מבושל בסירים - תבשילי בשר, עוף ודגים ומרק יומי חם. ולצידם תוספות מבושלות כמו אורז, ירקות מבושלים וסלטים.


את כל המנות אפשר לאכול במקום סביב שולחנות מעוצבים, או לקבל במארזי TAKE AWAY לבית או למשרד.


לצד עמדות הבישול מצויים דוכני פירות וירקות, פיצוחים, ופירות יבשים

פירות יבשים ופיצוחים משובחים

ויש גם מבחר מיני חלווה ומבחר עוגיות מזרחיות.

מבחר מיני חלווה ומבחר עוגות מזרחיות

ועל קירות המתחם יש מדפים ועליהם שימורים, יינות ותבלינים.



לדברי המארגנים הפך המתחם הקולינרי, תוך זמן קצר, למקום מבוקש עבור תושבי השרון ולמוקד עלייה לרגל לעובדי אזור התעשייה וההי טק בעתיר ידע. בימי שישי מארח המתחם את הפנינג המזון הגדול ביותר מסוגו בישראל ומציע לא פחות מ-200 סוגי מאכלים לרכישה הביתה במארזים ייעודיים.


מתחם "בופה" מציע לארח אירועי ערב שמחים, המבוססים על תפריטי המסעדה והמעדנייה, לחברות עסקיות, לאירועים חברתיים ולאירועים משפחתיים.


כשרות:

המתחם כולו כשר.


כתובת:

מתחם אושילנד,

עתיר ידע 4,

כפר סבא.

טלפון: 09-766-9934

חנייה חופשית,

נגישות מלאה לנכים


שעות פעילות:

ימים א'-ה'- שעות פעילות 08:00 – 16:00

ימי ו' – שעות פעילות 07:00 – 14:30

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL