top of page
Rafi Sirkis

ארוחות מוכנות מצוננות במותג Eat Good של שטראוס

קבוצת שטראוס משיקה קטגוריה חדשה של ארוחות מוכנות ומאוזנות. ארוחות הכוללות רכיבים איכותיים, חלבון צמחי, ללא חומרים משמרים, המוכנות ב-2 דק' חימום בלבד. כל ארוחה כוללת: פחמימה, חלבון צמחי בכמות של 15-20 גרם וירקות. מגוון הארוחות המוצעות הוא:

  • נודלס בסגנון בנגקוק

  • פוזילי פונגי

  • מוקפץ בסגנון אסיאתי

  • שווארמה צמחונית


צילומים: יח"צ

יפתח עצמון, מנכ"ל חטיבת מזון טרי אמר: "הצרכן היום מחפש מוצרי מזון ופתרונות טעימים וחוויתיים מבלי לוותר על רכיבים איכותיים ואורח חיים בריא. הצרכן הפחית משמעותית בצריכת בשר ומחפש נוחות, לאור אורח החיים העמוס. חטיבת מזון טרי, חטיבת האוכל של שטראוס, דואגת לספק לצרכנים את הפתרונות אותם הוא צריך באמצעות מגוון רחב של מוצרים. אל המוצרים שלנו מצטרפת היום קטגוריה חדשה של Eat Good , ארוחות מוכנות מצוננות לחימום קצר במיקרוגל."


המהלך

שטראוס נכנסת לקטגוריה חדשה תחת מותג חדש שטראוס EAT GOOD עם סדרה של ארבע ארוחות מאוזנות, צמחוניות וללא חומרים משמרים. הארוחות פותחו על ידי שף שטראוס, יניב גור אריה, וצוות הפיתוח של חטיבת מזון טרי של שטראוס ובפיקוח תזונאית. הייצור מתבצע באמצעות חברת סי אי פי מבוא חורון בע"מ. הנמצאת סמוך למודיעין.

בשלב הראשון ההשקה תהיה ברשת שופרסל ובהמשך יכנסו המוצרים גם לרשתות נוספות.בהמשך צפויהEAT GOOD להשיק מוצרים נוספים בסדרה בטעמים ופורמטים חדשים, שירחיבו את הסדרה מבלי לוותר על הטעם ומבלי לוותר על הרכיבים הטובים.


שוק הארוחות המוכנות

שוק הארוחות המוכנות הגלובלי נמצא במגמת צמיחה מתמשכת. בארץ השוק עדיין בתחילת דרכו, למרות שהצורך בארוחות מוכנות משותף למגוון קהלים רחב וביניהם, צעירים שאין להם "מטבח מבשל", הורים עובדים, שזקוקים לפתרונות ארוחת צהריים עבור הילדים, או ארוחה חמה למקום העבודה. רשת שופרסל נכנסה לקטגוריה בשנת 2016 מתוך זיהוי הפוטנציאל השיווקי.


כשרות: פרווה בהשגחת רבנות מועצה דתית מטה בנימין.


תכולה:

הארוחות משווקות בגביעי פלסטיק מרובעים, המכילים 300 גרם, שמתוכם לפחות 15 גרם חלבון מן בצומח.


חימום והגשה:

היות והמוצר מצונן אין צורך להפשיר אותו.

השיטה הפשוטה והמהירה : 2 דקות במיקרוגל, ואכילה ישר מהגביע.

השיטה למשקיענים: חימום במחבת, עם רוטב מהיר ותבלינים. הוספת מרכיבי טעם נוספים והגשה בצלחת. יש הצעה ספציפית לשיטה הזו, על האריזה של כל אחד מארבעת המוצרים החדשים. והיא מומלצת.

אנחנו ניסינו את שתי שיטות החימום וההגשה. מצאנו שאם יש מנה נוספת כלשהיא בארוחה, כגון סלט ירקות – גודל הארוחה המצוננת מספיק בהחלט לשני סועדים.

Comments


bottom of page