English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

דלעת בטטה וכרישה כמעט מוכנים להגשה של שטראוס


19 באפריל , 2018

מדף הירקות המצוננים במרכולים מתחדש במוצרים כמעט מוכנים להגשה של שטראוס. בסדרת ה"סו שף" של טעם הטבע


סדרת ה"סו שף" של טעם הטבע שטראוס מתרחבת עם מוצרים חדשים על המדף - קוביות דלעת ובטטה קלופות חתוכות ומבושלות מוכנות לאכילה.המוצרים מקנים פתרון אולטימטיבי להכנה פשוטה נוחה ומהירה של בטטה ודלעת, המגיעים כבר מוכנים לאכילה ומתאימים להכנת מרקים, קישים ותבשילים שונים. הבטטה והדלעת עוברים מיון קפדני במספר שלבים לפני ואחרי שטיפתם, קילוף ,מיון וחיתוך לקוביות. הם נארזים ועוברים בישול (פסטור) וקירור באריזה הסופית. בישול זה מאפשר את חיי המדף הארוכים (4 חודשים) לפני פתיחת האריזה. הבישול מאפשר קבלת מוצר המוכן לאכילה מיידית או אפייה קצרה במיוחד בתנור (3-10 דקות בלבד) ללא צורך בשטיפה, חיתוך או בישול ארוך כפי שנדרש מבטטה ודלעת טריים. המוצרים יישבו במדף הירקות במקרר. לאחר פתיחה יש לאחסן בקירור ולצרוך תוך יומיים.


המוצרים האלה מצטרפים לסדרת הסו שף הקיימת:


·       סלק מבושל,


·       קטניות מבושלות (חומוס, עדשים ירוקות ושעועית אדומה)


·       סדרת תפוחי אדמה מבושלים,.


 


לדברי מוריס כהן, מנהל יחידת הירקות בשטראוס:"הרגלי הצריכה השתנו בעשור האחרון – קיימת צמיחה שמקורה בעיקר מענף המזון הטרי- קטגוריית ירקות שטופים וארוזים בצמיחה של 16.7% הנובעת ממגמת הבריאות ההולכת ומתחזקת. מנגד לצד המגמה הזו הבחנו בחסמים רבים המונעים מהצרכן לצרוך יותר ירקות ,חסמים של נוחות, זמינות ומהירות ובעיקר חיפוש אחר הדרך לקצר את זמן הבישול וההכנה.


מתוך ההבנה הנ"ל יצרנו את סדרת הסו שף – קטניות וירקות שעברו שטיפה ובישול, אשר שומרים על איכותם: סלק מבושל, קטניות מוכנות לאכילה, תפוחי אדמה מוכנים ועכשיו גם קוביות בטטה ודלעת קלופות, חתוכות שטופות ומבושלות.


 


בסדרת ה"דק דק" של טעם הטבע


סדרת ה"דק דק" של טעם הטבע עשויה ירקות טריים. המוצר החדש הוא טבעות כרישה טריות, שטופות וחתוכות דק דק, המתאימות למגוון רחב של מתכונים, סלטים, קציצות, קישים, מרקים ועוד.


 


להלן מתכונים שנמסרו על ידי החברה לשימוש במוצרים החדשים.


 


מרק דלעת ובטטה


מצרכים:


2 כפות שמן זית


1 בצל לבן, קלוף


3 שיני שום, קלופות


2 חבילות קוביות בטטה מבושלת


1 חבילה קוביות דלעת מבושלת


1 ו-1/2 ליטר מים רותחים


1/2 כפית כורכום


1/2 כפית בהרט


1 כפית שטוחה מלח


מעט אגוז מוסקט


מעט פלפל שחור או לבן


1 מיכל שמנת מתוקה או 1/2 קופסת שימורים קרם קוקוס


 


אופן הכנה:


- חותכים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום כותשים דק.


- בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן זית עד ריכוך. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.


- מוסיפים בטטות, דלעת ומים ומערבבים.


- מוסיפים תבלינים ומבשלים במשך 30 דקות.


- טוחנים בעזרת בלנדר מוט או בבלנדר ומחזירים לסיר. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.


- מוסיפים שמנת מתוקה או קרם קוקוס ומערבבים. מבשלים 10 דקות ומגישים.


 


הערה


- לא חובה להוסיף שמנת/קרם קוקוס, הם מקרימים את המרק ומוסיפים עושר.


 


 


קציצות עוף וכרישה – "קציצות פרסה"


מצרכים:


2 חבילות טבעות כרישה


2 כפות שמן זית


5 כפות מים רותחים


1/2 כפית מלח


1/4 כפית פלפל שחור


מעט אגוז מוסקט


500 גרם עוף טחון


2 ביצים L


3/4 כוס קמח מצה בסח או פירורי לחם


שמן לטיגון


 


אופן הכנה:


- בסיר רחב או מחבת גדולה מטגנים בשמן זית את הכרישה במשך 5 דקות. מוסיפים מים רותחים ומטגנים עוד 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. חשוב לשים לב לכרישה כדי שלא תשרף.


- מערבבים את כל המצרכים ביחד, כולל העוף והכרישה, ויוצרים תערובת אחידה.


- יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים.


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר