English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

"Ca Phe-Hanoi" נפתח בכיכר רבין בתל אביב


1 בדצמבר , 2017

ק-פה האנוי  בית לאוכל וויטנאמי- צרפתי, נפתח בפינת רחוב פרישמן וכיכר מלכי ישראל. במרכז המסעדה יש בר קוקטיילים מלבני עם מקומות ישיבה סביבו וממולו אשר יאפשרו ארוחות קלילות ומהירות. בנוסף ישנם מקומות ישיבה רבים סביב שולחנות, במסעדה וברחבה מחוצה לה. ויש גם חדר פרטי אשר מאפשר לקיים אירועים קטנים.


 


Ca Phe-Hanoi"" הינה חלק מקונספט של מסעדות פריזאיות שבבעלות אנשי העסקים עמנואל דיין וקלוד לוזון מקבוצת DNA FOOD CLUB. לחברה ישנם מגוון מסעדות שונות שמונה למעלה מ 40 מסעדות ברחבי צרפת והעולם.


 


המסעדה מציעה אוכל ווייטנאמי עם השפעות ישראליות ותפריט המותאם לכל שעות היום בביצוע השפית נופר זוהר.


את תפריט המסעדה בנתה השפית נופר זוהר (כתית, מזללה וצפון אברקסס) אשר נסעה לפריז להשתלמות של כמה שבועות עם השפים הצרפתיים והווייטנאמיים של רשת המסעדות, והרכיבה תפריט שמותאם לחיך הישראלי. התפריט כולל מגוון רחב של מנות בטעמים ומרקמים חדשים. חומרי גלם רבים המשמשים להכנת המנות מיובאים במיוחד מווייטנאם כגון: עלי כפיר ליים, בשר קוקוס, אלוורה, ליקריץ ועוד.


 


בין המנות בתפריט


·                 ספרינג רול וייטנאמי דף אורז ממולא בכרוב מאודה, גזר, בצל סגול, אטריות וטופו. מוגש עם חסה, נענע, כוסברה, ורוטב צ'ילי וליים


·                 סלט האנוי  כרוב גריל, מלפפון, במיה תאילנדית, שעועית, שאלוט, בצל סגול, נענע, ליים, אונטריב מפורק ברוטב קרמל ירוקים


·                 סלט פפאיה וייטנאמי פפאיה ירוקה, ראורם, אשכוליות, בוטנים, צ'ילי, פיש סוס, שיסו, לביבות סלמון וקארי


·                 פו-בו מרק וייטנאמי פופולארי המתבשל 7 שעות בניחוח כוכב אניס, קינמון, ירקות ועלים טריים, פרוסות סינטה, מח עצם, אטריות אורז וכוסברה ווייטנאמית


·                 דג מאודה בעלי בננה מוסר ים, אורז שחור, עשבי תיבול, סויה בהירה ושום


·                 באו בון ירקות טריים, חלבון, עלים, אטריות אורז ורוטב פיקנטי, בצל כוסברה ונענע


o                באו בון סלמון קלמנטינה מיובשת ברוטב פלפל שחור


o                חזה עוף ג'ינג'ר, למון גראס, סויה מעושנת


o                בקר שום, למון גראס, פיש סוס, הוי-סטייר


o                טבעוני במבו שוט, שעועית רחבה, בוק צ'וי ג'ינג'ר


 


בין המיצים הטבעיים המוגשים:


·                 לימון נענע ובזיליקום


·                 תפוח, תפוזים, סלרי וגזר


·                 מי קוקוס ומאצ'ה


·                 תפוח, אננס ובזיליקום


·                 תפוז, גזר וג'ינג'ר


 


בין הקוקטיילים המוגשים:


במרכז המסעדה שוכן בר קוקטיילים עשיר המשלב קוקטיילים בטעמים מהמזרח הרחוק והמזרח התיכון. בכל הקוקטיילים הושם דגש רב על שימוש בחומרי גלם טריים ותבלינים איכותיים, ליצירת משקאות עם טעמים נועזים ורעננים. על בניית תפריט הקוקטיילים הופקד המיקסולוג דן קרייצר אשר נסע לפריז להשתלמות של כמה שבועות והתאים תפריט המתאים לקהל הישראלי.


 


·                 Lychee Mojito רום, ליצ׳י, נענע, ליים , סודה


·                 Hanoitiny ג׳ין, יוזו, כפיר ליים, תה יסמין, למון גראס, פלפל סצ׳ואן.(


·                 Gin&co ג׳ין, מלפפונים, ליים, נענע, ג׳ינג׳ר.


·                 Don Jalapeno טקילה, לפרויג, ליקר תפוזים, חלפיניו, ג׳ינג׳ר, ליים.


 


האדריכלית הצרפתיה סגולן גטי, שעבדה שנים עם המעצב הדגול פיליפ סטארק עיצבה את המסעדה. היא הגיעה לארץ ועבדה בשיתוף עם בעלי המקום קלוד לוזון ועמנואל דיין. עמנואל וקלוד רצו להקים מקום שבנראותו יאחד את 2 התרבויות השונות מאוד במהותן. התרבות הצרפתית שנחשבת ליותר קלאסית והתרבות הווייטנאמית שהינה יותר צבעונית וזורמת. במקום שובצו שולחנות במגוון גדלים שונים בסגנונות שונים ובנוסף ברחבת המסעדה ישנם ספסלים לישיבה משותפת, רהיט מדפים מבמבוק משמש לתצוגה ולהפרדה בין החלק הקדמי של המסעדה לאחוריה ומעטרים את פנים המסעדה, כסאות במגוון צבעים, גופי תאורה, ריהוט מקורי ופריטים דקורטיביים.


 


כמו כן היה חשוב לבעלי המקום לתת במה גם לתרבות הישראלית ומתוך אמונה באמנים צעירים הוסיפו לשורותיהם את האמנית ליאורה זמלמן ששילבה במסעדה טפט גדול ומרשים וסוכך צבעוני ומיוחד וחלון פופ אפ  מרהיב שנעשה ע"י האמן גיא גיל.


 


ק-פה האנוי


מלכי ישראל 3 ת"א


03-6771184


שעות פתיחה:


עסקיות צהריים: א-ה 12:00 – 16:30


 ערב א-ה 18:00- 23:00


 


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר