English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

מתחמי האירועים ג'ונה וג'ונה קלאב נפתחו בחוף נתניה


22 באוקטובר , 2017

מתחמי האירועים פרוסים על שני מפלסים שונים המציעים חוויה שונה ומגוונת:


מתחם ג'ונה קלאב הנמצא בקומה ה- 15 עם מרפסת פתוחה אל הים המעוצב בסגנון בתי החוף של מיאמי. הוא בנוי מחללים גדולים המוקפים בחלונות גבוהים מהרצפה ועד לתקרה ומספקים נוף פנורמי מלא של הים. ונהנים ממרפסת מרהיבה (חצי מקורה) בעלת נוף הים הפתוח. המתחם המכיל עד 300 אורחים.


מתחם הג'ונה  הנמצא מעל הלובי של המלון, יכול להכיל עד 520 אורחים. הוא בנוי בעיצוב קולוניאליסטי, עם שילוב של בטון, פלדה, עץ וצמחיה. סדור הישיבה גמיש לבחירת הקהל. קיים שילוב בין שולחנות עץ עגולים ומלבניים, כמו כן שילוב של שולחנות בגובה רגיל ושולחנות בגובה חצי בר. בנוסף יש ריהוט אלטרנטיבי ספות, פינות קפה ושולחנות בר שיכולים להיות משולבים באזור קבלת הפנים או באזור רחבת הריקודים.


 


אירוע ההשקה


לכבוד ההשקה הוכנו שני המתחמים לקבלת קהל רב, בסגנון קוקטייל ומנות ראשונות. צוות הניהול בחליפות ובשמלות ערב, וצוות ההגשה במדים טיפלו בקהל הגדול, שכלל עיתונאים, מועמדים להזמנת אירועים ועוד.


בכל מתחם היו ברים עשירים שהגישו מבחר קוקטיילים, מיצים ובירות. לאורך הקירות הוצבו דוכני הגשה של מנות פתיחה. עברנו ביניהם, טעמנו וצילמנו:


1.     עמדת הגשה של לחמניות סיניות מאודות בסלסלות אידוי ענקיות מבמבוק


2.     עמדת הגשה של רצועות סלמון כבושות


3.     עמדת הגשה של באנס שחורים בסלסלות אידוי ענקיות מבמבוק


4.     מילוי הבאנס בבשר אסאדו מפורק


5.     עמדת קציצות בשר


6.     סלט בריאות


7.     ציפס בגביע


8.     קציצות דגים


כל המאכלים היו טעימים וטריים. הם הוגשו בצורה אסטטית, בכלים יפים.


סידור האולם איפשר ישיבה סביב שולחנות עגולים רגילים, שולחנות בר עם כיסאות גבוהים וספות שלידן היו שולחנות קטנים להניח את הכוסות והצלחות.


 


על תכנון המתחמים


טעם וצבע שהוקמה בשנת 1996 מובילה מיום היווסדה טרנדים בענף האירועים. לאחר שנים רבות בהם לא חלו שינויים בענף, הגיע הזמן לחידוש ושינוי בתפיסת האירוע על ידי חיבור בין עולם אירועי הפרימיום ושילובו במלון ריזורט הממוקם על שפת הים. לראשונה, הוקצו כבר בשלב התכנון של המלון 2 קומות ייעודיות לאירועים. דבר זה בא לידי ביטוי על ידי החיבור של אולמות לנוף, ולכניסות הנפרדות. המתחמים נבנו בהשקעה כוללת של 41 מיליון שקלים עם מטבחים מהמשוכללים בארץ.


טעם וצבע נתנו לצוות השפים של ג'ונה חופש יצירתי ללא הגבלה והנחיה לחשוב מחוץ לקופסה על מנת לייצר שפה קולינארית חדשה, צבעונית ויצרית שתהפוך כל אירוע ליחיד ומיוחד במינו.


הבעלים מוטי בן אהרון והשף עמית קאופמן אמרו: "חברת טעם וצבע פועלת בתחום האירועים מעל 20 שנה. בעזרת הניסיון והידע שצברנו יצרנו פרויקט המשלב חידוש ושינוי בתפיסת האירוע על ידי חיבור בין עולם הפרימיום ושילובו במלון ריזורט הממוקם על שפת הים. אנו מאמינים בשילוב של מקום המציע חווית אירוח חדשה במיקום מול הים, במרכז הארץ בשילוב אינטרפרטציה חזקה למגמות עדכניות וטעמים מן העולם."


 


צילומי המנות: רפי סירקיס


צילומי פנים: יח"צ


צילום הזוג סירקיס: רפי דלויה


 


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר