English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

מסעדת Tatti גבעתיים חוגגת 15 שנים ומחדשת את התפריט


29 בדצמבר , 2016

"דרך השלום" הוא לא רק שם שיר אלא כתובתה של מסעדה פופולארית מאוד. המסעדה, הנקראת Tatti (באנגלית) נמצאת בדרך השלום 53, ולצידה בית מאפה המוכר לחמים טובים שנאפים בשיטה המסורתית.


 


מסעדות


קבוצת  Tatti הוקמה ב-2002 ובמהלך השנים רכשה לעצמה שם בתרבות האוכל הישראלית, גם בזכות המאפייה וגם בזכותה המסעדות שלה. המסעדה הראשונה, שהוקמה בגבעתיים מוגדרת כ"בראסרי" ואילו המסעדה השנייה, שהוקמה ביהוד, הנקראת  Tatti Loft מוגדרת כביסטרו ניו-יורקי. שתי המסעדות מציעות אוכל המשלב בין המטבח האיטלקי לים תיכוני. זה מתאים לטעמו של הקהל הישראלי האוהב את הטעמים האיטלקיים והים-תיכוניים, ובוודאי את השילוב ביניהם.


 


מאפיה


בנוסף למסעדות מתמחה הקבוצה באפייה והיא בעלת "Tatti Bakery" – חנויות פטיסרי בולונז'רי המציעות מאפי בוטיק, המיוצרים ביד ובשיטה מסורתית על ידי יוני פנחסוב, האופה הראשי של "Tatti". חנויות הפטיסרי, הנמצאות ביהוד ובגבעתיים, מציעות לחמי מחמצת, מאפים מלוחים, קישים, פוקאצ'ות חגיגיות, עוגות ועוגיות. ניתן לאכול במקום או לרכוש הביתה


 


חדרי אירועים


בשתי המסעדות, יש חדר אירועים המעוצב כחלל פתוח בצבעים חומים ונעימים עם אלמנטים של עץ טבעי, חלונות בלגיים וכורסת עור עמוקה, היוצרים אווירה אינטימית וחמימה. בחדר יש מקרן ומערכת שמע פרטית לצפייה במצגות וסרטים.


 


תפריט חדש


למסעדה תפריט גדול המציע גם ארוחות בוקר מושקעות וגם ארוחות צהרים וערב מגוונות מאוד, עם דגשים איטלקיים וים תיכוניים, אבל עם טוויסט איש של השף. למשל, הפיצה המוצעת ב Tatti, העשויה בצק דק וטעים, מרוחה בפולנטה של תירס טרי במקום רוטב העגבניות המסורתי, או קבב טלה המונח על ראגו ים תיכוני של עגבניות, פלפלים וחציל.


 


ארוחה


הגענו למסעדה בגבעתיים בערב גשום והתרשמנו מהאווירה החמימה ומהקהל היפה שמילא את המסעדה. התייעצנו עם השף על המנות הכי מענינות בתפריט החדש ובחרנו מתוכו את המנות. מפרק המנות הראשונות בחרנו:


·       סביצ׳ה חורף – דג ים עם עגבניות שרי אדומות וצהובות, קוביות אבוקדו, בצל סגול, עשבי תיבול ורוטב נאם-פלה. מנה טעימה ביותר.


·       הפיצה המיוחדת של טאטי עם פולנטה מתירס טרי וארטישוק איטלקי מוקפץ בויניגרט כמהין שהיה טעים מאוד.


·       ארטישוק איטלקי מוקפץ בויניגרט כמהין.


·       פוקצ׳ה מטבלים  – שהגיעה לוהטת מהתנור, על קרש חיתוך מעץ, עם שלוש צלחתיות מטבל.


מפרק המנות העיקריות טעמנו:


·       קבב טלה על ראגו פלפלים וחצילים – מנה גדולה ונדיבה של שלוש קציצות שחומות מונחות על תבשיל ירקות טעים.


·       מוסר ים צלוי ולצידו גזרים צבעוניים – כתום וסגול, חתיכת לפת והכל מונח על פסטו ירוק ומרענן.


·       מבחר של שלושה לחמים.


מפרק הקינוחים קיבלנו:


·       "בלאק ביוטי" המורכב משכבות ביסקוויט שוקולד וגנאש שוקולד על בסיס קראנץ' קורנפלקס ופרלינה, והוא מתאים מאוד לאוהבי שוקולד.


·       הקינוח השני היה פבלובה - מרנג במרקם מרשמלו עם קרם מסקרפונה, תותי שדה ורוטב פירות יער.


 


כל המנות היו גדולות ונדיבות ובהחלט ניתן לחלוק אותן עם המסובים לשולחן. לא פלא שהמסעדות פופולאריות והן מדווחות כי הן זוכות ל-50,000 מבקרים בכל חודש.


 


Tatti : דרך השלום 53 גבעתיים


Tatti לחם:  דרך השלום 53, גבעתיים


 


Tatti Loft : אברהם גירון 3 א.ת. יהוד


Tatti לחם: אברהם גירון 3, א.ת. יהוד


טלפון: 03-5392500


אתר: www.tatti.co.il


 


לתפריט המלא הקליקו כאן


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר