English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

פסטיבל חמישה שפים – חמישה כוכבים בשרתון


17 בנובמבר , 2016

מלון שרתון תל אביב ומסדר אבירי הגריל ישראל, גאים להציע אירועים קולינריים יוצאי דופן שיקחו אתכם למסע קולינרי מרהיב. האירוע "חמישה שפים חמישה כוכבים", בנוי על חמישה שפים ישראלים ידועים, חברי מסדר אבירי הגריל ישראל. האירוע יימשך 5 ימים, כאשר בכל יום יתארח במסעדת היוקרה של המלון – מסעדת אוליב ליף – שף אחר, שיכין תפריט לארוחה המורכב מארבע מנות אישיות שלו. הארוחות, במחיר של 280 ₪ לאדם, יוגשו בליווי יינות שיותאמו במיוחד.


 


השפים שישתתפו באירוע הם השף עידו פיינר (מסעדת גריג), השף איל לביא (לשעבר מסעדת רוקח 73), השף ג'וני גוריק (מסעדת לגסי), השף רן ראש (מסעדת הנמל 24, חיפה) ושף המלון בועז דרור.


·                 יום ראשון- ה- 11 בדצמבר השף עידו פיינר יציג את המנות שלו


·                 יום שני ה- 12 בדצמבר השף איל לביא יציג את המנות שלו


·                 יום שלישי ה- 13 בדצמבר השף ג'וני גורניק יציג את המנות שלו


·                 יום רביעי ה- 14 בדצמבר השף רן ראש יציג את המנות שלו


·                 וביום חמישי ה- 15 בדצמבר השף הראשי של מלון שרתון, בועז דרוד, יציג את המנות שלו.


כל ארוחה תתחיל בשעה 19:30 ותסתיים בשעה 22:30.


 


על מלון שרתון תל אביב


שרתון הינו מלון סופריור בעל  5 כוכבים וממוקם מול חופי הים התיכון, בלבה של תל אביב במרחק פסיעה ממרכזי הבילוי, מסעדות, ברים, שווקים ומרכזי הקניות. המלון מכיל 313 חדרים מעוצבים סגנון מודרני ובכל חדר יש מיזוג אוויר. בנוסף המלון מציע 33 סוויטות  מרהיבות ומרווחות.  לאורך כל השהות תוכלו להישאר מחוברים בעזרת חיבור האינטרנט האלחוטי ברחבי המלון והחדרים. המלון כולל גם בריכה שחיה חיצונית, בר פתוח בשטח הבריכה, שירות חדרים 24 שעות ביממה, ספא, חדר כושר ומסעדת גורמה ים תיכונית כשרה – אוליב ליף.


 


על מסעדת אוליב ליף


מסעדת אוליב ליף שוכנת במלון שרתון תל אביב, מזמינה אתכם להנות ממטבח ים-תיכוני כשר, אשר מורכב משילוב טעמים מקומיים ובינלאומיים. המסעדה פועלת כבר למעלה מעשור, וממוקמת במיקום מצוין, הנושק לחוף ימה של תל אביב ולטיילת. במסעדת אוליב ליף יוצרים מטבח ים-תיכוני כשר, באמצעות שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים: שמן זית כתית מעולה, מגוון רחב של עשבי תיבול רעננים, ירקות ופירות עונתיים וכן תבלינים שמגדירים ושמדגישים את טעמי וניחוחות האיזור. שבו במסעדה או במרפסת הצמודה לה (בעונה), ותהנו מהשלווה, מהרוגע ומיופיו המרהיב של הים התיכון. ניתן לקיים אירועים של עד 120 סועדים במרפסת, עד 60 סועדים במסעדה או בחדר פרטי שמתאים לעד 25 אנשים..


 


על פסטיבל חמשת השפים:


היכן: מלון שרתון, רחוב הירקון 115 , תל אביב


מתי:  11 בדצמבר עד 15 בדצמבר 2016


מחיר הארוחה: 280 ₪ לאדם.


הזמנת מקומות:


בדוא"ל: Sarah.Tolochinsky@sheraton.com


או בטלפון: 03-5211122 בין השעות :009 בבוקר ל - 17:00 אחר הצהריים


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר