English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

'דומיניק קיטשן בר' – מסעדה חדשה במתחם הבורסה


28 ביולי , 2016

מתחם הבורסה ברמת גן הופך להיות למוקד קולינרי המשמש את תושבי רמת גן ותל אביב. לא מעט מסעדות, קונדיטוריות וברים נפתחו לאחרונה באזור הזה, ולפי התפוסה שלהן נראה שאלה מקומות מצליחים ומוצלחים.


השם 'דומיניק' ידוע היטב כקונדיטוריה איכותית, עם עוגות מצוינות, לחמים, מיני מאפה, ועוגיות, שניתן לקחת הביתה. הקונדיטוריה משמשת גם מקום נעים לארוחות קלות, עם סלטים מגוונים, קישים עשירים וכמובן הלחמים והעוגות המוגשים לשולחן. לאחרונה התרחב המותג ולא הרחק מהקונדיטוריה נפתחה המסעדה הבשרית הכשרה 'דומיניק קיטשן בר'.


 


המסעדה פועלת בשעות הצהרים וגם בערב ומציעה תפריט כשר ומגוון. בתפריט ניתן למצוא מנות דגים ובשרים בסגנונות שונים, מבחר סלטים טריים, מנות צמחוניות, טאפסים טובים ולקינוח הסעודה גם מבחר מתוקים כשרים המתאימים לארוחות בשריות. בשעות הצהריים מוגשות מנות ספיישל במחירים נוחים. ואילו בשעות הערב מוצע אוכל עם דגשים מהמטבח הקלאסי, הצרפתי והים-תיכוני. מי שמחפש גם את השתייה האלכוהולית יכול להזמין מהבר, או לשבת ליד הבר ולהתענג על קוקטייל יצירתי.


 


נכנסנו למסעדה כדי לדגום ולצלם כמה מנות מתפריט ארוחת הערב. לפתיחה הגיעה לשולחן סלסלת מתכת ובתוכה מבחר של פרוסות לחם מסוגים שונים, שקיבלו חימום קל יחד איתה הגיע מבחר של שלושה מטבלים: שמן זית עם חומץ בלסמי, טחינה ורסק עגבניות.


מהפרק בתפריט הנקרא "בקטן" קיבלנו מנה אחת:


קרפצ'ו מדורה שהכיל פרוסות דקות של תפחי אדמה עם סימני צריבה, דבוקות לצלחת, ועליהן שמן זית, מלח גס, בצל ירוק וזרעי עגבנייה


מהפרק בתפריט הנקרא "דבר ראשון" קיבלנו שתי מנות:


פרוסה נדיבה של פטה כבד, עם קונפיטורה שדומיניק מכין בעצמו, ושלוש פרוסות קרוסטינים.


תלולית יפה של סביצ'ה דג ים שהגיע עם פרוסות מלפפון ובצל סגול, חתיכות אפרסק,כוסברה, ושברי פיסטוק.


מהפרק בתפריט הנקרא "העיקר" קיבלנו שתי מנות:


קונפי ברווז, על גזרים צבעוניים צלויים, בצלי שאלוט ותפוחי אדמה שבורים.


דניס ים-תיכוני שהיה צלוי בתנור ואיתו הגיעו ריבועי פולנטה וקישוט של פרוסות לימון, ופטרוזיליה קצוצה.


ובעניין הקינוח מציע התפריט להתייעץ עם המלצר. שמענו ממנו שהמנות האחרונות, המתאימות לארוחה בשרית, מתבססות על שוקולד, חלבה, מרמלדה ועוד שילובים מתוקים ומעניינים, וזה כולל גם קרם ברולה עם כיסוי פריך, מוס שוקולד עדין, מקלות שוקולד ועוד צירופים מתוקים לסיים את הארוחה עם משהו מתוק. אחרי הדיון הזה הגיעה לשולחן צלחת זכוכית שקופה ועליה מבחר של דוגמאות קטנות, שביחד יצרו קינוח טעים ומעניין.


כמו במסעדות כשרות אחרות הקפה מוגש עם חלב סויה.


חבל רק שלא היה מבחר מיני תה למי שמעדיף תה רגיל לסגור את הארוחה.


 


התפריט והשף


תפריט המסעדה עוצב על ידי דומיניק, הקונדיטור המעולה, שהוא צרפתי במקור ומבין היטב באוכל. השף הנוכחי במטבח הוא פז רוטנברג, שף שעבד בלא מעט מסעדות טובות. עבורו המסעדה היא מקום עם מחוייבות לאוכל טוב, עם דגש על מאכלים קלאסיים ויחד זה עם רצון לעשות 'טוויסט' חדשני לטעם הישראלי.


 


אירועים בדומיניק קיטשן בר:


בחלל המעוצב של המסעדה, ניתן לקיים אירועים פרטיים מכל סוג שהוא עד 100 איש, יש גם חדר VIP, המתאים ל- 30 איש, המצויד במיטב האבזור הדרוש לאירוע.


 


תפריט ארוחות הערב הקליקו כאן


 


כתובות:


דומיניק קיטשן בר,


החילזון 5, רמת גן


טלפון : 03-6774494


אתר המסעדה: http://dominik.rest.co.il/אודות


 


שעות פתיחה:


ימים א' עד ה'   12:00-23:00


 


קונדיטוריה צרפתית דומיניק


רח' תובל 11, רמת גן


טלפון : 7511144-03,


פקס: 03-7512789


אתר הקונדיטוריה: http://www.dominik.co.il/


 


שעות פתיחה:


א'-ה' 6:00-21:00


ו' 6:00-15:00


ו' 6:00-16:00 שעון קיץ


ערבי חג כמו בשישי


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר