English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

הודפס מתוך רות סירקיס, מהמטבח באהבה, מגזין אינטרנטי

©כל הזכויות שמורות. מיועד לשימוש אישי ופרטי בלבד. אסור להפיץ ואין לאחסן במאגר פתוח.

פנקייק פסחי


17 באפריל , 2016

הפסח מתקרב, וספר חדש של רות סירקיס הגיע לכל חנויות הספרים. הספר נקרא "ארוחות פסח: ליל הסדר, חול המועד ומימונה" והוא נמכר במחיר לא יאומן של 29.90 ₪ . יש בו מבחר גדול של מתכונים חדשים ומחודשים של מאכלי פסח. הפנקייקס הפסחיים, מתוך הספר, מתאימים להגשה בכל שעות היום: לארוחת בוקר בחול המועד, ללאנץ' קל או לאירוח אחר הצהריים. הם עשויים חלב, קמח מצה וביצים וניתן לצרף להם תוספות שונות. הם גם פיתרון מצויין, אחרי הפסח, לשימוש בשאריות קמח המצות.


לרכישת הספר באינטרנט, בהנחה נוספת, הקליקו כאן


כדי לראות את רות סירקיס מכינה את הפנקייקס הקליקו כאן


 


8 עד 10 פנקייקס


 


חומרים


1 כוס חלב


3 ביצים גדולות, טרופות


1 כף סוכר


2 כפות יוגורט


8 כפות קמח מצה עדין או קמח לעוגות פסח


1 כפית אבקת אפייה


שמן לטיגון


 


תוספות


סוכר, דבש, רוטב מייפל


חמאה


שמנת חמוצה


 


הכנה


יוצקים לקערה את החלב ומוסיפים את הביצים, הסוכר והיוגורט. מערבבים הכל במטרפה ידנית.


 


מערבבים את קמח המצה, או קמח לעוגות פסח, עם אבקת האפייה ומוסיפים לקערה. מאחדים את כל המרכיבים  במטרפה ידנית חזקה או במעבד מזון. מפעילים עד שנוצרת עיסה סמיכה, אחידה וללא גושים.


 


מחממים מחבת שטוחה, משומנת במעט שמן. מודדים כף גדושה מהעיסה, מניחים במחבת ומשטחים אותה. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומספיגים את עודף השמן במגבת נייר.


 


מגישים עם סוכר, דבש או רוטב מייפל ומעט חמאה. אפשר גם להגיש עם שמנת חמוצה. המשקיעים יכולים להוסיף סלט פירות קטן מתותים, בננות ותפוחי עץ.


 


טיפ: כיוון שהפנקייקס משביעים ומכסים על חסרונו של הלחם אפשר להגיש אותם גם עם תוספות מלוחות, כמו גבינה לבנה או צהובה או סלט ירקות. במקרה זה יש להשמיט את הסוכר מהבצק וגם לתבל אותו במעט מלח.


 


לרכישת הספר באינטרנט, בהנחה נוספת, הקליקו כאן


כדי לראות את רות סירקיס מכינה את הפנקייקס הקליקו כאן


 


מתוך הספר החדש "ארוחות פסח" מאת רות סירקיס,


בהוצאת ר. סירקיס וידיעות ספרים


צילום דן לב


כל הזכויות שמורות


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר