English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
עכשיו בחנויות: הספר החדש ''ארוחות פסח''
מה חדש

18 במרץ , 2018
אפיו – שורש סלרי ברוטב לימון
מאת רות סירקיס, מתוך הספר "ארוחות פסח" בהוצאת ר. סירקיס וידיעות ספרים.
מנה אופיינית ליוצאי ארצות הבלקן, שם מקובל לתבל תבשילים במיץ לימון. שורש הסלרי האביבי הוא בשיא טעמו, והגזר המתבשל עמו מוסיף לו מתיקות. התוצאה היא מנה עדינה בטעם חמצמץ מרענן.
צילום: דן לב
להמשך ...

1 בדצמבר , 2017
דונאטס קלים לחנוכה, גנאש שוקולד וקרם מוקצף
דונאטס הן סופגניות אמריקאיות עם חור במרכז, שמכינים אותן במהירות. אפשר להגיש אותן שלמות עם מבחר ציפויים וקישוטים, ואפשר להגיש אותן חתוכות , כמו סנדוויץ', עם מילוי קרם וניל עשיר. מנטיפי השוקולד לאפייה של מיה אפשר להכין במהירות ציפוי שוקולדי עשיר. ציפוי שמכסה יפה את הדונאטס, וכמובן שיכול לשמש גם כממרח או כציפוי למיני מאפה אחרים.
פודינג וניל מיה, יחד עם קצפת, יוצר קרם טעים ויציב. אפשר להזליף את הקרם דרך צנתר כוכבי ולקבל מראה ממש מקצועי.
צילומים: דרור עינב
להמשך ...

28 בספטמבר , 2017
עוגת תפוחים ופירות מיובשים בציפוי קרמבל
לכבוד חגי תשרי הכינה רות סירקיס, עם הנכדה רומי אקרמן עוגה משפחתית עשירה לחגי תשרי. תהליך ההכנה צולם בסרטון וידאו שהראה את התהליך בשתי דקות. הסרטון זכה להפצה ויראלית ועד ערב יום כיפור ראו את הסרטון מעל 300,000 צופים!
כדי לראות את הסרטון ביוטיוב הקליקו כאן
אפשר גם לראות אותו בפייסבוק באתר של חברת מיה
או בגירסה קצת אחרת באתר YNET
ואנחנו יודעים על 1,000 שיתופים לפחות. תהליך ההכנה מכיל שלבים רבים, אבל התוצאה מצדיקה את המאמץ.
צילומים: נמרוד גנישר
להמשך ...









Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר